Ingen Polishögskola

Jag har nu fått besked från Rekryteringsmyndigheten och det blir ingen skolstart till hösten för min del. Jag blev inte så besviken som jag trodde jag skulle bli men samtidigt så räknade jag inte med att bli antagen på första försöket heller. Nu kör jag vidare på Mattvaruhuset tills vidare och har dessutom fått en skön höjningen på lönen så allt känns riktigt bra just nu. Idag fick jag dessutom ett annat besked så det blir ingen Polishögskola på minst ett och ett halvt år som det se ut nu..

Svar på kommentar Jag fick besked idag att jag inte får göra fystesterna till nästa ansökningsomgång.. känns som ett lotteri, att de bara drar några namn.. är irriterad.

Sambon fyller år i juni och då bär det av över midsommar till London för att se Fantomen på Operan med Peter Jöback och en sväng till Harry Potter-muséet. Vi ser fram emot detta jättemycket båda två och givetvis blir det säkerligen ännu mer att se när vi är där. Dock har vi sagt att det vi MÅSTE hinna med är musikalen och museet :) Johanna har aldrig varit i London medan det blir tredje gången för mig.

Den senaste veckan har jag läst första boken i trilogin Hungerspelen. En riktigt spännande bok som dessutom går på bio just nu så imorgon ska vi på bio! :)

RSS 2.0