Jul och nyår

Julhelgen var helt toppen! Julafton i Ockelbo där vi var och såg Prins Daniels tal LIVE i kyrkan i byn. Riktigt häftigt att han dök upp utan annonsering. Julklapparna jag fick är jag riktigt nöjd med, framförallt glasen från Johanna och spökvandringen ska bli spännande :) Det är alltid lika trevligt att träffa Annalisa, man blir alltid väl bemött och man får skratta mycket, sånt gör att man gärna åker tillbaka.


Nils 3 år :)

Efter julhelgen åkte vi ner till mina föräldrar i Alingsås för treårskalas för Nils och lite julklappsutdelning. Mysigt att träffa familjen. Resan ner gick helt perfekt och vi var till och med framme 8 minuter tidigare än utsatt tid, hur ofta händer det??! :) Hemresan var seg och tog nästan två timmar längre än beräknat på grund av väglaget och en olycka utanför Arboga. Ska du åka buss mellan Stockholm och Göteborg? Välj Bus4you.

Den här julen var, förutom allt flängande, jättebra. Jag är nöjd med klapparna som jag fått och som jag gett till andra. Det har inte varit någon stress utan man har kunnat ta det lugnt. Jag hoppas det blir lika mysigt nästa år.

Nu har jag jobbat två dagar och ska jobba imorgon också innan jag är ledig över nyår. I år ska vi till Säter dit Andreas och Angelica flyttat. Säter Stadshotell, here we come!!



Julklappsinköp

Ida var vi en sväng till Kista Galleria för att shoppa julklappar. Från början hade vi inte ens några idéer om vad vi skulle köpa men till slut och efter en matpaus gick det av bara farten och vi hittade snabbt klappar till alla vi skulle köpa till. Det är skönt att åtminstone ha börjat med inhandlingen.

Julklappar?

Jag har bestämt mig. Jag tänker inte önska mig något speciellt i julklapp i år. Vi har önskat oss några saker tillsammans men till mig själv har jag faktiskt ingen aning om vad jag vill ha. Allt det gamla vanliga som presentkort, biobiljetter, pengar och kläder uppskattas dock alltid.

Jag tror julen kommer bli mysig även i år :)



I helgen ska jag jobba, 10-15 imorgon och 11-16 på söndag. Efter jobbet imorgon ska jag till Kungsängen för tennis. Blir roligt då min racket är omsträngad och jag har revansch att utkräva.

RSS 2.0