Hem igen.

En ganska negativ känsla efter testerna i Göteborg.. Jag känner att jag kunde svarat bättre på vissa frågor från poliserna. Vad de tycker har jag ingen aning om så nu är det bara att vänta tills jag får besked i slutet av maj. Positivt iaf att jag är frisk rent fysiskt med normala fall värden på läkarundersökningen.

På resande fot

Sitter just nu på tåget till Alingsås. Tänker på hur mycket stillasittande det blir närmaste tiden. Första fyra timmar nu, sen fyra timmar på hemvägen. Lägg till ytterligare elva timmar till Bangkok på onsdag.... Går dock ingen nöd på mig då det är roliga saker som ska göras :-)

Snart dags!

Sista långa arbetsveckan är avklarad, nu väntar jobb imorgon och sen onsdag, torsdag och fredag innan jag åker till Göteborg på söndag kväll. På måndag och tisdag nästa vecka är det polistester och sen när jag kommer hem igen till Stockholm så drar vi till Thailand i två härliga veckor!

Gött mos!

Just avklarat ett långt träningspass. Först 30 minuter trappmaskin, sen 30 minuter löpning och sist 30 minuter styrka. Skönt! Nu hem och laga middag till resten av veckan.

Islossning

Efter tre matcher utan gjorda mål var det idag återigen dags för match. Degerfors borta är vanligtvis ingen enkel match men idag gick det mesta Hammarbys väg. Seger med 5-2. Känns som att det behövdes efter lördagens torsk mot Brommapojkarna.

Som natt och dag

Precis hemkommen från vårens första löprunda utomhus. Det är helt otroligt vilken skillnad det är på att springa ute mot att springa på löpbandet på gymmet. Alla härliga vårkänslor, solen, att det blåser friskt och att känna att det faktiskt går framåt. Helt underbart! Idag blev det nästan 8 kilometer, jag tog varvet runt Krogsta och visst, det var lite lerigt och halt ibland men överlag en helt suverän runda.

Matiros hissar och dissar pendeltågstrafiken

HISS

  • Spärrvakten i Rosersberg som alltid hälsar med ett leende på morgonen.
  • Ändhållplats Märsta där tåget alltid väntar efter träningen.
  • Att man alltid får sittplats på tåget i morgonrusningen :)

DISS

  • Folk som röker, fimpar och sen blåser ut röken tåget.
  • Folk som ställer sig i vägen för folk som ska gå av tåget istället för att gå åt sidan.
  • Folk som måste gå på tåget innan alla gått av, jag lovar.. Tåget åker inte utan dej.


RSS 2.0