Chansrikt men mållöst..

Det hade lika gärna kunnat stå typ 3-3 efter första halvlek och 5-5 efter hela matchen, det skapades mängder av chanser åt båda håll så att det skulle sluta 0-0 var det nog ingen som räknade med.

Glädjande:
  • 10 081 åskådare på en match i Superettan. Det slår de flesta allsvenska lag och då ska ni veta att varken Bajen eller Assyriska hör till topp fem i serien.
  • Att Bajen trots allt fick med sig en poäng, det hade lika gärna kunnat bli noll.
  • Stämningen på läktaren.. trots många konstigt domslut höll klacken igång otroligt bra genom hela matchen!
Negativt:
  • Vilket målsumpande.. Aldrig sett något värre.. Ska Bajen gå upp till Allsvenskan MÅSTE vi sätta chanserna!
  • En poäng?! borde varit tre med tanke på att vi hade en boll i ribban och att Assyriska skulle haft en gubbe målchansutvisad i första halvlek.
Det har garanterat aldrig varit så här tyst tre minuter före avspark på Söderstadion någon gång.. lägg märke till domarens vissling och sen publiken :)

VIKTIG MATCH!!

Imorgon möts Hammarby och Assyriska i Superettans 17e omgång. Då tabellen ser ut som på bilden behöver man inte vara något geni för att inse att det lag som vinner matchen hakar på tåget mot Allsvenskan medan det lag som förlorar får det tufft, inte omöjligt, men tufft att ta sig upp i år. Vem som är vinnaren om det blir oavgjort? ingen!

Det lag som vinner imorgon går upp på 28 poäng, två poäng efter ledande Ängelholm(3 poäng efter Falkenberg om dom vinner sin hängmatch) och innebär att det skulle vara SEX lag inom TRE poäng i toppen av Superettan.
Björn Runström sa i Aftonbladet idag att man inte har råd med några formdippar nu, så sant som det är sagt.


Semester!! Igen!!!

Sådärja... då har man semester igen då! Dryga två veckor ska spenderas i Sundsvall, Göteborg, Alingsås och sen några dagar på hemmaplan. Förhoppningsvis kan det bli en tripp till Kungshamn/Smögen oxå om vädret tillåter det. Ska strax iväg till Upplands Väsby och hämta hyrbilen på OKQ8 som ska ta oss till Sundsvall.. Alnö..  för att vara mer exakt. Ska bli skoj att träffa svärföräldrarna över helgen!

Vi hörs!

Grattis Sverige!

Sverige tog idag VM-brons i fotboll. Efter en otroligt dum utvisning och fransk kvittering trodde åtminstone jag att Sverige skulle tappa medaljen, men Marie Hammarström ville annorlunda och svarade för VM:s hittills snyggaste mål. Se och njut!


14 kilometer!

Nyss hemkommen från kvällens löprunda. Den här gången blev det en sväng på andra sidan motorvägen bort mot Skånela och Sälna. Ska vara helt ärlig och säga att jag inte hade en aning om vart jag sprang men eftersom jag har karta i mobilen så kvittade det faktiskt. Jag sprang och sprang innan jag var tvungen att kolla vart jag var nånstans och dessvärre hade jag sprungit rakt ut istället för som jag hade hoppats i en cirkel. Med andra ord fick jag snällt springa tillbaka samma väg men vad sjutton, det blev ju ett riktigt skönt träningspass på drygt 14 kilometer! Jag hade kunnat springa runt sjön och bort till Löwenströmska men då hade jag sprungit över två mil vilket hade blivit lite för mycket. Nästa gång kanske?

Ledig i dagarna två!

Jobbet är i full gång och det som händer i övrigt sker på kvällstid eller när man har ledigt. Nu är jag hur som helst ledig både måndag och tisdag. Det ska bli väldigt skönt!!

I fredags var vi på bio och såg Poppers Pingviner. En riktigt rolig film med Jim Carrey, man skrattade mest hela tiden och hade en mysig kväll med Johanna. Middag på Jensens Böfhus blev det oxå.
_______________________________________________________________________________________________

Man kan säga att fredagens bio var förspelet inför onsdag då vi ska se Harry Potter och Dödsrelikerna del två. Det ska bli grymt kul att hur det slutar då jag inte har en aning vad som kommer.
______________________________________________________________________________________________

 

Ny mobil har jag beställt oxå då jag kom överens med bästa polaren att han ska få köpa min HTC Desire. För egen del blir det en HTC Sensation i samband med förlängning av mobilabonnemanget.

Äntligen Runström!!!

Björn Runström gjorde både 1-0 och 2-0 mot Öster ikväll. Därmed avslutades en fjorton matchers lång måltorka. Skönt för Björn som verkligen förtjänar detta!! Bajen vann med 2-1 och har nu bara två poäng upp till allsvensk direktplats. Heja!!


RSS 2.0