0-1

Förlust hemma på Söderstadion med 0-1 mot Ängelholm. Usch, inge kul men det är bara att ta nya tag på söndag mot Öster.

Midsommar!

Äntligen... regn, åska och springa ut och in med all mat och dryck... jätteskoj..

Nej då, skämt å sido.. Midsommar firar vi i Ockelbo hos Johannas mormor Anna-Lisa. Ska bli jättetrevligt, även om jag inte lär vara speciellt trevlig i bilen upp.. Tvättstugan är bokad klockan 07.00 imorgon bitti... Sova i bilen och sen bli trevligare än någonsin? Det är dessutom planer på middag på Axmarbrygga... MYS!!!

Glad Midsommar!

Första bortavinsten!

Bajen vann ikväll med 2-0 mot J-Södra IF. Första bortavinsten den här säsongen och förhoppningsvis försvinner bortaspöket nu. Nästa match blir ruskigt viktig då Bajen(21 poäng och 2 poäng upp till Allsvensk direktplats) möter Ängelholm(22 poäng och på kvalplats) hemma på Söderstadion.

Dagens målskyttar blev Christer Gustafsson(bilden) och Fadi Malke!

2 poäng till kvalplats.

Hammarby har i dagsläget två poäng upp till Allsvensk kvalplats(tre poäng till direktplats). Det återstår 18 matcher och Bajen har inte ens spelat division tre-fotboll i bortamatcherna. Läge att ta Bajen på allvar snart :)

Det som talar både för och emot(detta gäller samtliga lag i serien) är att alla slår alla i den här serien och att inget lag har gått ifrån än. Jag tror som sagt att något eller några kommer börja vinna mer än dom andra snart och det gäller att komma in i ett positivt stim så man inte står kvar på perrongen när tåget går mot Allsvenskan.

Bajen vann med 1-0 mot IFK Värnamo efter mål av Sinan Ayranci. Tack!

Faros!

Då Johanna fick en ganska lam present i form av ett presentkort av mig när hon fyllde år igår så fick hon även en trerättersmiddag på valfri restaurang i Stockholm. Hon valde Faros på Sofiagatan 1 och vilket toppenval hon gjorde!!

Till förrätt åt vi Halloumi med tomat, perfekt grillad och fantastiskt god. Huvudrätten bestod av mixat kött med skivad, friterad potatis och grönsaker. Också helt suveränt men varken förrätten eller huvudrätten hade någon som helst chans mot desserten som var Cheesecake. Förmodligen den godaste vi någonsin ätit och enbart denna cheesecake är anledning nog att gå tillbaka till Faros. Snart!

Grattis på födelsedagen!

Johanna 24 år!

Semestern slut...

Tre sköna veckors ledighet är nu över men eftersom det blivit lite kyligare och mer nederbörd är det lika bra att jobba lite. Fram till 22 juli åtminstone, då jag bestämt att solen och värmen kommer tillbaka! Ska faktiskt bli skönt att komma tillbaka till jobbet nu när Johanna börjat jobba och jag ändå bara dräller runt hemma. Träna hinner man ändå på kvällstid.

...Slut för den här gången alltså.. till er som ännu inte haft någon ledighet eller är mitt uppe i det :-)

Årets mål?

Nog för att Sinan Ayrancis mål mot Degerfors är snyggt men...
Eric Hassli i MLS gör det rätt okej även han :)

Blåsigt i Kungsängen

Årets första tennismatch mot Matte blev delvis förstörd av vinden idag. Motvind på ena sidan och medvind på andra sidan gjorde spelet väldigt hattigt och vi ska inte ens tala om hur servandet gick. Att jag sen tappade 2-0 i set till 2-3 gjorde ju knappast saken bättre. Det var dock roligt att lira utomhus igen :-)

Nya tennisskor, inköpta efter dagens match!

1-1 i Falkenberg

Bajen gjorde ingen vidare match i Falkenberg men lyckades ändå få med sig 1-1 hem till Söder. Bajen måste hitta ett sätt att komma bakom motståndarnas backlinje. Idag var det mycket som inte alls var bra:
  • Tempofattigt
  • En himla massa duttande långa stunder.
  • Oförmågan att RENSA!
Bortaspöket sitter tydligt kvar men om man ändå ska hitta något positivt så är det följande:
  • Tre raka utan förlust på bortaplan.
  • Sinan Ayranci har kommit igång med målskyttet.
Sinan Ayranci mot Degerfors, årets mål?

Måstematch imorgon..

Om Bajen vinner mot Falkenberg imorgon så ligger vi bara två poäng från en Allsvensk kvalplats och tre poäng från direktplatserna. Något eller några lag kommer säkerligen dra ifrån övriga lag under andra halvan av säsongen, jag tror ett av lagen blir Brommapojkarna som verkar ha fått igång sitt spel nu och sen hoppas och tror jag att Bajen kan få ordning på sitt bortaspöke och börja vinna. Då tror jag att Bajen kan klättra en hel del. Eller hoppas i alla fall.

Bajen!

Jag vet att ni inte har saknat det, men det struntar jag i...

Jag har ju helt glömt bort att skriva om Bajen den senaste tiden... eller så hänger det ihop med hur det går på planen. Nåja, Bajen parkerar i mitten av tabellen i något som MÅSTE vara den jämnaste Superettan någonsin. Alla vinner mot alla så det är inte kört för något lag i princip.

Hammarby har förtvivlat svårt att vinna på bortaplan, något som återigen visade sig då man tappade 3-1 med kvarten kvar uppe i Sundsvall till 3-3. Imorgon möter vi Falkenberg borta, vinst då och vi är med och nosar på en topplacering.


Årets succéspelare Maic Sema som hittills svarat för en tredjedel av målen

Ny TV-bänk.

Då vi närmar oss slutet av semestern tillsammans för denna sommaren så var vi idag en sväng till IKEA i Barkarby för att kolla på ny TV-bänk. Vi hittade en vi tycker om och som vi har monterat nu ikväll. Ingen höjdare att montera möbler mitt i högsommaren men nu när det är klart så känns det toppen!

Så här såg det ut innan...


... och så här blev resultatet!


Nytt utseende

Bloggen är inte riktigt färdigomgjord men det kommer i veckan :)

Testa att uppdatera innan du kollar resten av inläggen om du inte redan gjort det.

Who's da man?!


Hemma igen!

Nu har det gått några dagar sen vi kom hem från semestern i Side, Turkiet. Det har hänt ganska mycket så varken jag eller sambon har hunnit lägga upp några bilder från resan. Som du kan se på någon av bilderna regnade det lite en av kvällarna men övriga dagar hade vi helt perfekt väder!

En av dagarna åkte vi på en båtutflykt där man kunde välja att antingen bada i havet, cirka 25 grader varmt, eller bada i floden vi åkte på där det var cirka 16 grader i vattnet. Mycket svalkande och friskt eftersom det var sötvatten.

Vi tog Hamam, turkiskt bad, en gång och massage flera gånger. Man känner efteråt att det hjälpt mycket mot ryggen så förhoppningsvis kan det fortsätta vara bra ett tag nu.


Det blev mycket shopping, behandlingar, sol & bad och god mat. En bra resa!


Kusinträff!

Igår var vi en sväng på stan och träffade min kusin Anna och hennes Calle. Det blev lunch i Kungsträdgården där det lämpligt nog var sista dagen på Smaka på Stockholm och sen glass i Gamla Stan innan de skulle åka vidare till Bromma Flygplats för hemresa och vi själva skulle titta på kamera.


Det blev en Sony DSC-WX10

RSS 2.0