Nog för att vi behövde en ersättare...

.. till Linus Hallenius men att:
  1. Paulinho Guara
  2. Sinan Ayranci
  3. Björn Runström
... skulle skriva på för Bajen.. i SUPERETTAN.. är nästan för bra för att vara sant. Runströms kontrakt är inte officiellt men flera av varandra oberoende Bajen-bloggar skriver att man offentliggör det imorgon måndag eller på tisdag.

WOW!!

Allsvenskan 2012 närmar sig med stormsteg!




Foppa

Hittade en grym video på vår hockey-kung!! Se och njut!!!


Wayne Rooney


Årets mål?

Råbergshallen!!

Ikväll var vi och spelade innebandy tillsammans med Johannas faster och några av hennes kompisar. Man kände direkt att det var ovant men det spelar ingen större roll, för det var RIKTIGT ROLIGT!! Bra initiativ av Rebecca och nästa vecka blir det tydligen handboll, så då får man passa sig för Johanna som troligen har en del kvalitéer kvar från hennes Elitserie-karriär :)

Turkiet!

Redan mitten av februari.. Första semesterveckan är redan bokad.. En vecka i Turkiet som ska bli sååå skön. Jag har varit i Turkiet en gång tidigare, då i Alanya och året var 1998.. min första solsemester och andra utlandsresa i livet.. Nej, Danmark räknas inte :)

Man kan säga att saker och ting förändrats en del sen dess.. Till exempel har man inga bilder i datorn från den första resan, vi bodde fortfarande på Östermalm och jag gick i sjätte klass på Gärdesskolan(Någon får gärna rätta mig om jag har fel).

Huja, tiden går som sagt väldigt fort.

Förra gången vi var i Turkiet var det lite skillnad på den turkiska valutans värde om man säger så... Då var 100 000 Lira värt ungefär fyra svenska kronor. Nu har man tagit bort ett gäng nollor och för samma 100 000 Lira får man 400 000 Svenska kronor!

Nästa vecka kommer mamma hit, Bäst att städa innan dess! ;)

RSS 2.0