Äntligen!!

Idag inleds min semester.. Det firar vi med att det kommer typ 30 centimeter regn under dagen. Nåja, jag ska inte gnälla allt för mycket. Bajen vann nästan borta mot GIF Sundsvall, jag får sova ut imorgon och vi ska på bröllop i helgen. Hur resten av semester ser ut vet jag inte än, men det blir säkert en tripp norrut och en västerut :)

Nu ska vi ut på promenad :) Bilder från semestern läggs upp så småningom!

Solnedgång på Ölands norra udde

Äntligen seger!

Efter 0-0 två gånger om Falkenberg lyckades Hammarby äntligen vinna i Superettan, dock satt segern långt inne och det var först i matchminut 84 som Sebastian Castro-Tello lyckades avgöra matchen. Ängelholm tog ledningen tidigt, men Linus Hallenius(Vem annars?) kvitterade. AS Monaco hade en spion på plats för att följa Linus och han blev nog inte besviken. Hallenius hade förutom målet bud på mer och kunde med lite tur gjort både ett och två mål till.

Ska bli intressant att se hur Bajen tar ställning till eventuella bud i slutet av augusti. Hammarby behöver Hallenius för att ha en realistisk chans att gå upp till Allsvenskan men samtidigt skulle en försäljning göra att klubbens ekonomiska trubbel försvinner. Pest eller kolera, frågan är vilket som är bäst i längden..?

Cupsemifinal!

Bajen slog ikväll ut Brommapojkarna ur Svenska Cupen! BP tog ledningen, men Bajen både kvitterade och tog ledningen innan pausvilan. BP kvitterade till 2-2 i slutet av matchen som gick till förlängning och straffar där Bajen alltså var starkast. Bajen har nu slagit ut Trelleborg, Elfsborg och Brommapojkarna i cupen. Kvarvarande lag är Hammarby, Kalmar, Mjällby och Helsingborg. Semifinalerna lottas imorgon.


Jag älskar dej!

Ibland händer det att man inte kommer på något att skriva här, man låter bloggen stå orörd tills det händer något viktigt i livet eller tills Hammarby gör en ny sällsynt kanonmatch. Det händer för sällan att det händer något av det nu för tiden då livet går mycket på rutin. Jobb mellan 9-18 och sen till gymmet och sen hem och käka.

Det är alltid lika skönt att komma hem till min kära sambo som just nu får vänta hela dagarna på mig. Det är verkligen inte meningen att vara grinig när jag kommer hem utan jag borde vara glad att äntligen vara hemma och få träffa henne. Jag försöker verkligen att alltid vara på gott humör när jag kliver av tåget, lämna det negativa på perrongen och fokusera på vilken underbar flickvän jag faktiskt har.

Du betyder allt, älskling!!

Kräftgången fortsätter?

Det som såg så bra ut efter segrarna mot Syrianska, Landskrona och Elfsborg har bytts ut mot samma usla spel som tidigare under säsongen i matcherna mot Örgryte och Falkenberg. Imorgon vänder serien och då MÅSTE Hammarby börja ta tre-poängarna i snabbare takt än under första halvan av säsongen. Tre poäng på hemmaplan och minst en poäng borta är helt rimligt och det får gärna börja med tre poäng imorgon.

Helgen var helt hysteriskt rolig!!

Kvalificerad yrkesexamen -
Säljare med specialisering mot fackhandel och serviceföretag

Torsdag - Efter att jag blev hämtad av Tina uppe vid IKEA åkte vi till Stensöskolan för att ha femkamp. Segway, Bågskytte, mekanisk tjur, blåsrörsskytte och dragkamp var grenarna och GIVETVIS var det mitt lag som vann. Själv hade jag bästa tid på Segway ^^ Efter femkampen åkte vi vidare till Larmtorget för att käka middag.

Fredag - Frukost och examen före lunch, sen åkte jag upp till våra förra grannar och umgicks en stund. Lunch och en hel del snack. Mycket trevligt!! Ska bli skitskoj att gå på bröllop om tre veckor! På fredagskvällen hade Jesper bokat bord på Byttan där en stor grillbuffé väntade. God mat, ett riktigt bra liveband, bra väder och grym stämning i publiken gjorde att kvällen blev nästintill perfekt.

Tack för en grym helg!!


Kalmar

Imorgon bitti klockan 9 sätter jag mig på Silverlinjen mot Kalmar. Det är Examination på fredag så jag ska ner och umgås med klassen. Det är för övrigt OTROLIGT skönt att få fyra dagars sammanhängande ledighet :)

Idag körde jag första passet på SATS Märsta. Inget folk alls knappt i lokalen, vilket är skönt. Inte jättekonstigt heller, egentligen.. Mitt i sommaren, ganska sent på kvällen och Fotbolls-VM på TV :)

Nu ska jag sova! Gonatt!

Beach 2011?

Ska precis åka och skaffa årskort på SATS Märsta, så nu är det slut med att vara soffpotatis :)

Helkväll i Stockholm

Idag var jag på jobbet fram till 15.00. Sen åkte jag hem, duschade och åkte sen in med älsklingen till stan för en helkväll! Först käk på Texas Longhorn, fantastisk mat och en helt underbar Barbeque-sås som vi till och med köpte med oss en liten flaska av hem :) Vi käkade baconlindad oxfilé med pommes!

Sen tog vi en promenad från Odenplan till Gamla Stan och köpte varsin stor våffla med glass. Jag tog tre kulor med jordgubb, blåbär och chokladkross tillsammans med grädde och drottningsylt. Johanna tog en Norrlänning med hjortronsylt, grädde och vaniljglass.

Efter glassen tog vi färjan över till Gröna Lund där vi fick varsitt åk av två vänliga skåningar som var på väg ut från Grönan. Vi passade även på att köpa Gröna kortet som ger fri entré hela sommaren. Grönan är en skön plats för avkoppling där de flesta är glada. Efter Gröna Lund tog vi en promenad på Djurgården tillbaka till centrala Stockolm med ett stopp på vägen då vi satte oss vid kajen och njöt av livet :)

Nu är vi hemma igen och ska se några avsnitt Grey's Anatomy innan det är dags att sova. Det är förresten bara fyra dagar kvar nu av min långa tiodagarsperiod på jobb. Tiden har gått mycket fortare än väntat och snart har jag två veckors semester!! Semestern är mellan 30 juli och 16 augusti.

RSS 2.0