Midsommar

Imorgon ska vi till Johannas faster med familj i Täby för att fira Midsommar! Jag har sett fram emot detta hela veckan och det ska bli mycket roligt!! Troligen blir det även övernattning!

Från och med måndag och fram tills jag åker ner till Kalmar den åttonde juli ska jag jobba 10 dagar i sträck, inget jag ser fram emot men det är åtminstone relativt lite att göra på jobbet så här års. Jag är nu i princip klar med min uppsats, den ska bara läsas igenom av min kära sambo och sen mailas in till Jesper för en sista kontroll.


GLAD MIDSOMMAR!

Linus Hallenius

Linus Hallenius är HET!!!


Examensarbete

Under våren har jag suttit med mitt examensarbete. Jag skriver som bekant om min LIA och tycker det blivit riktigt bra. Jag har hittills skrivit nästan fyra sidor och gissar att det blir ytterligare en eller två sidor. Det är rätt kul faktiskt att skriva uppsats.. Jisses, den meningen trodde jag ALDRIG att jag skulle få användning av. Nåja,drygt tre veckor kvar innan jag åker ner till Kalmar för examination. Det ska bli riktigt roligt att få träffa klassen igen :)

Det är väldigt skönt att man har en stöttande sambo här hemma oxå :) Love you!

Tom Tits

Idag var jag ledig och vad gör man..? Man går upp en hel timme tidigare än vanligt!! Vi har varit på Tom Tits Experiment i Södertälje med Carolina. Riktigt roligt med många kul prylar och mycket tankeverkstad. Lite långt att ta sig dit bara, men annars är det ett toppenställe :)


Nya balkongmöbler


Klicka på bilderna för att göra dem större

Inte ens nära..

Robin Söderling hade ett antal breakbollar mot Nadal idag men räckte inte till. Inte på långa vägar, Spanjoren vann med 6-4, 6-2, 6-4 och gick igenom hela turneringen utan setförlust. Han spelade stundtals ut Robin idag och segern var odiskutabel. Det är en otroligt bra prestation av Söderling att slå ut Roger Federer och ta sig till ytterligare en final i Paris. Snart kommer första Grand Slam-segern.

Tredje gången gillt nästa år?

Drömfinalen är ett faktum!

Robin Söderling slog igår ut Tomas Berdych (6-3, 3-6, 5-7, 6-3, 6-3) i semifinalen i Franska öppna. Rafael Nadal slog enkelt ut Jürgen Melzer (6-2, 6-3, 7-6) och såg därmed till att de båda möts i finalen imorgon kl. 15. Nadal lär vara ordentligt revanschsugen efter fjolårets förlust. Söderling slog ut Federer i kvarten och VET att han kan slå även Nadal.

HEJA ROBIN!

På väg ner till Kalmar. Glassrast i Tinder...

foto0215 (MMS)

På väg ner till Kalmar. Glassrast i Tindered :)


Linus betyder mycket men inte allt!

Hammarby slog ikväll ut Trelleborg ur Svenska Cupen efter 3-1 hemma på Söderstadion.

UTAN LINUS HALLENIUS!!!

Simon Helg 2 och Sebastian Bojassén 1 gjorde målen. Jag vet inte vilket lag Skåningarna ställde upp med, men slår man ut ett allsvenskt lag så är det en bedrift, speciellt utan sin skyttekung =)

Bild: Hammarby Fotboll

Sommar!

När jag skulle hem idag och klev utanför dörren på jobbet var det som att gå in i en bastu! Det var säkerligen runt 40 grader i solen och helt vindstilla. Skönt med lite sommarvärme, bara det håller i sig till helgen också.

I övrigt händer inte speciellt mycket i mitt liv just nu, därav den dåliga uppdateringen. Jag jobbar på dagarna och tar det lugnt på kvällarna. Har kommit i gång med träningen lite smått nu också. Löpspåret här hemma är, trots den korta distansen på 1,6 km, helt perfekt för mig. Inga hårda underlag som belastar knäna utan mjukt och fint, som det ska vara.

På fredag åker jag ner över dagen till Kalmar för att se sambon ta examen från Universitetet, presenten står på köksbordet och väntar på dej, Älskling ;) Sen på lördag ska vi till Knivsta på kalas och på söndag ska vi först ha lite öppet hus här hemma och sen ut och käka i Sigtuna.

Ny bragd av Robin Söderling

Förra året slog han ut Rafael Nadal i Franska Öppna. I år var det Roger Federers tur att få smaka på Söderlings stenhårda servar och passeringar. HUR GRYMT SOM HELST och nu återstår att se om han kan gå hela vägen till turneringsseger.


RSS 2.0