Väpnat rån

Under förmiddagen blev den värdetransport som hämtar och lämnar pengar på mitt praktikföretag rånad precis utanför varuhuset. Ingen i personalen var inblandad men det är ändå lite obehagligt att det händer på så nära håll. Tänk om dom hade valt butiken istället?

Trivsel

Första dagen på LIA avklarad och jag är nöjd. Trött, ont i fötterna och nöjd. Det känns jättebra, jag har fått ett bra intryck av personalen och kommer trivas bra. Redan första dagen sa min handledare att dom tänker satsa på mig så om jag bara spelar mina kort på rätt sätt så har jag förhoppningsvis ett helgjobb innan LIA är slut och ett fulltidsvikariat under sommaren. Till hösten går det inte att säga något men det verkar som att dom har kort om folk så det är nog ingen omöjlighet att åtminstone få en halvtidstjänst efter sommaren.

Inflyttade!

Nu har vi bott i Rosersberg i två dagar. På den tiden har vi hunnit med att få bort det mesta som inte ska vara nedpackat i lådor och slängt en hel del skit oxå ^^

Igår var vi, förutom att packa upp allt, och storhandlade på Maxi, på middag hos svärmor och på 40-årsfest. Det blev en lång dag både igår och idag.

Idag tog vi en sväng till Uppsala där vi besökte IKEA och Bauhaus för lite inköp av ny bokhylla, en köksö, tapetseringstillbehör och lite annat smått vi behövde. Vi var även på Villa & Fritid här i Rosersberg och köpte ny soffa. Det blev inte den soffan jag fastnade för när jag var där första gången, men det blev samma klädsel och nackstöd och det kommer bli kanon med nya soffan.
Så här ser soffan ut, med skillnaden att divanen är åt andra hållet och att vi har nackstöd på våran. Sen skiljer sig färgen en aning.

Nu ikväll var mina föräldrar här och hälsade på, mycket trevligt! Tack för den fantastiska inflyttningspresenten!!! Det gör otroligt mycket, ska ni veta!

Bilder lägger jag upp lite senare då det fortfarande är ganska stökigt hemma.

Sista dagen

Hade sista dagen i skolan här nere i Kalmar idag, tenta i marknadsföring och kundpsykologi. Tentan var avklarad relativt snabbt även om jag för ovanlighetens skull satt kvar längre än dom flesta.

Ikväll ska vi packa ner det sista och plocka isär köksbordet för att lättare kunna packa in i lastbilen imorgon. Det ska bli skönt när flytten är avklarad och vi kommit in i vardagen och börjat jobba.

Jag kommer sakna Kalmar och det är lite vemodigt att flytta ifrån de vänner man fått här nere, framförallt familjen J-Å och Norrlidenmaffian ^^

Sämsta radioreklamen någonsin?

Lyssna på den här reklamen och motbevisa mig!!! (Det är efter 37 sekunder som det riktigt usla kommer in)

Bling bling Plingeling!! HAHAHAHA!

Den sista måltiden!

Ikväll bjöd vi över grannarna på middag. Hemlagad pizza blev det efter önskemål från gästerna och Vienetta-glass till efterrätt. Som vanligt mycket trevligt sällskap och god mat ^^. Ni är helt fantastiska och vi ska göra allt vi kan för att kunna åka ner i sommar till 25+25-festen.

Imorgon ska vi till ner till studentpuben med sambons kursare för att käka gott och umgås tillsammans innan vi skiljs åt. Det ska bli mycket trevligt. Nog kommer man sakna dessa underbara människor men vi får se till att ordna lite partyn på olika håll så vi behåller kontakten.

Tre futtiga dagar.

Förrådet är fullt med kartonger, kassar och resväskor fulla med prylar så nu är det bara att bära ner allt till lastbilen på fredag, köra upp till Stockholm, bära in allt i nya lägenheten och till sist packa så kan vi börja vårt nya liv sen :) Tiden har gått helt sinnessjukt fort dom senaste månaderna och att det bara är tre dagar kvar är faktiskt lite skrämmande. I positiv bemärkelse såklart. Det ska bli otroligt roligt att få inreda som man vill, välja vilka tapeter man vill och måla om väggarna i neongrönt om man så önskar utan att någon irriterande hyresvärd ska klaga på att man förstört väggarna. Att dessutom ha världens bästa sambo att dela allt detta med gör det hela ännu bättre!

Inflytt

Om någon har planer på att köpa inflyttningspresent till oss så önskar vi oss PENGAR =) Det är dyrt att flytta och studenter som vi är så har vi inte så mycket pengar just nu. Vi ska köpa ny soffa, tapetsera om och fixa en del annat i lägenheten som kostar pengar. Presentkort på exempelvis Elgiganten, IKEA eller någon rolig inredningsbutik skulle också uppskattas varmt.

Ny blogg

Just det! Jag har av olika anledningar bestämt mig för att ändra bloggadressen till den här. Dels för att bli lite mer privat när jag skriver och dels för att jag ville få en nystart när vi nu ska flytta och börja det riktigt livet med jobb, familj och så vidare. Den andra bloggen tänker jag ta bort så småningom men låter den ligga kvar ett tag till tills jag ser att den inte har några besökare.

Om ni undrar över bilden så är det Rosersbergs slott :)

ÄNTLIGEN!!!


RSS 2.0